Arme arte martiale

Arme Arte Martiale

Arme Arte Martiale – distribuim cutit lemn aikido sau tanto, jo aikido pentru tote stilurile de arte martiale. Bokkene sau sabii lemn antrenament. Printre care: bokken copii din stejar rosu, bokken stejar rosu adulti, bokken stejar alb penru adulti. Bo sau baston lung din stejar alb sau rosu. Bokken, katana stejar rosu cu teaca plastic. Bokken copii, acoperit cu burete, arme Okinawa, arme eskrima sau kali. Arme kendo: shinai antrenament si competitie, sai cromat sau sai din aluminiu.

Cand comandati va rugam sa verificati stocul. Produsele care nu sunt pe stoc in Romania se aduc pe comanda de la firma Kwon din Germania in aproximativ 10 zile. Ne puteti contacta pe grupart2000@yahoo.com sau la telefon.

View: 12 24 ALL

 • Bo Quality Baston Lung Arte Martiale

  220.00 lei

  Material: stejar rosu natural; Lungime: 183 cm; Diametru: Ø prox. 3,2 cm; Greutate: aprox. 1350 gr; Conform cu Federatia Mondiala de Kobudo; Producator: Danrho – Germania.

 • Husa Bo Quality Baston Lung

  185.00 lei

  Material exterior: piele ecologica; Material interior: matalasat cu burete moale de culoare rosie; Culoare: negru; Inchidere: cu fermoar; Are curea de transport reglabila; Lungime: aprox. 185 cm; Producator: Kwon - Germania.

 • Katana:  lemn stejar rosu; Teaca este confectionata dintr-un plastic dur si incasabil; nu se indoie; Tsuba si inelul de fixare sunt din plastic: Sageo este panglica ce este prinsa de teaca (saya) unei sabii cu ajutorul inelului aplicat pe teaca. Sageo se foloseste pentru a fixa bokkenul la braul practicantului; Dimensiune: 101 cm; Producator: Kwon…