Dobok POOMSAE

Dobok POOMSAE

Dobok Poomsae – Distribuitor oficial brand KWON de costume Poomsae pentru competitii aprobate  de catre Federatia mondiala de Taekwondo – WTF. Costum taekwondo pentru adulti adulti si adolescenti.  Costum  taekwondo Poomsae Grand Master WTF pentru detinatori 7 Dan Costum Taekwondo Poomsae WTF pentru baieti si fete recomandate pentru detinatori de la 1 DAN pana la 4 DAN.  Costume Poomsae WTF pentru barbati si femei ce detin intre 1 DAN si 6 DAN.

Costumele POOMSAE care nu sunt pe stoc se aduc pe comanda de la firma Kwon din Germania in 10 zile dupa achitarea unui avans.

Costumele Taekwondo Poomsae Kwon sun omologate WT si respecta normele CE pentru calitate impuse de UE.

View: 12 24 ALL

  • Pentu verificarea stocului pentru Costum, dobok Poomsae WTF fete va rugam, sa contactati consultantul de vânzari pe mail: grupart2000@yahoo.com sau la telefon 0749819734. Transportul se face prin curierat rapid. Plata se face la primirea coletului, in sistem ramburs.Pentru comanda online va rugam sa lasati un nr. de telefon.

  • Pentu verificarea stocului pentru Costum Poomsae WTF baieti va rugam, sa contactati consultantul de vânzari pe mail: grupart2000@yahoo.com sau la telefon 0749819734. Transportul se face prin curierat rapid. Plata se face la primirea coletului, in sistem ramburs.Pentru comanda online va rugam sa lasati un nr. de telefon.

  • Pentu verificarea stocului pentru Costum taekwondo Poomsae WTF barbati va rugam, sa contactati consultantul de vânzari pe mail: grupart2000@yahoo.com sau la telefon 0749819734. Transportul se face prin curierat rapid. Plata se face la primirea coletului, in sistem ramburs.Pentru comanda online va rugam sa lasati un nr. de telefon.

  • Pentu verificarea stocului pentru Costum Poomsae WTF femei va rugam, sa contactati consultantul de vânzari pe mail: grupart2000@yahoo.com sau la telefon 0749819734. Transportul se face prin curierat rapid. Plata se face la primirea coletului, in sistem ramburs.Pentru comanda online va rugam sa lasati un nr. de telefon.

  • Dobok Poomsae Grand Master 7 Dan

    435.00 lei 390.00 lei

    Pentu verificarea stocului pentru Costum Poomsae WTF Grand Master 7 Dan va rugam, sa contactati consultantul de vânzari pe mail: grupart2000@yahoo.com sau la telefon 0749819734. Transportul se face prin curierat rapid. Plata se face la primirea coletului, in sistem ramburs.Pentru comanda online va rugam sa lasati un nr. de telefon