Termeni si conditii

Termeni si conditii

Accesul si utilizarea site-ului echipament-artemartiale-kwon-danrho.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Va recomandam citirea cu atentie a acestora.
Folosirea sau modificarea fara acordul scris al S.C. GRUP ART 2000 S.R.L. a informatiilor de pe http://echipament-artemartiale-kwon-danrho.ro nu este permisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Confidentialitatea Datelor Personale

S.C. GRUP ART 2000 S.R.L. respecta legile in vigoareLegea 506/2004 privind confidentialitatea datelor.si se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

echipamente-arte-martiale.ro si GRUP ART 2000 nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail sau datele dumneavoastra de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre echipamente-arte-martiale.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii, stiri cu acordul acestuia etc. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra si sa renuntam la dreptul de a va contacta. Puteti face acest lucru contactandu-ne la adresa de e-mail grupart2000@yahoo.com.

Garantie

Pentru fiecare dintre produsele postate pe http://echipament-artemartiale-kwon-danrho.ro GRUP ART 2000 SRL se obliga sa afiseze toate caracteristicile esentiale ale acestora, care sa permita cumparatorului o identificare, comparare si o alegere corecta. Produsele comercializate respecta legislatia romana in vigoare – Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Drepturi de autor

Continutul echipament-artemartiale-kwon-danrho.ro inclusiv designul, bazele de date accesibile pin acest site este proprietatea GRUP ART 2000 SRL şi este protejat în conformitate cu Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările ulterioare.

Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane din Romaniai.

Modificări

GRUP ART 2000 SRL îşi rezervă dreptul, la discreţia sa, de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conţinutul site-uluI, termenii şi condiţiile de utilizare, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens
Utilizatorul saitului http://echipament-artemartiale-kwon-danrho.ro are obligaţia de a verifica în mod regulat termenii şi condiţiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora, va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să viziteze site-ul, se consideră că este de acord cu modificările efectuate.