Protectii taekwondo

Protectii taekwondo

Protectii taekwondo omologate WTF  –  KWON.  Kwon Romania distribuie tibiere taekwondo WTF, vesta taekwondo aprobate WTF. Casca  taekwondo cu viziera aprobate WTF. Protectie antebrat si inghinala de taekwondo WTF,  pentru femei si barbati. Veste piept taekwondo pentru fete, botosei taekwondo WTF. Manusi taekwondo WTF, tibiere si metatarsiene textile, cotiere textile pentu antebrat si coate. Metatarsiene Kwon aprobate WTF. Casti  pentru taekwondo dar si pentru alte stiluri de arte martiale de contact.

Echipamentul pentru taekwondo marca Kwon este aprobate de catre WT – FEDERATIA MONDIALA de TAEKWONDO. Echipamentul  pentu competitie respecta normele cerute si impuse de CE si WTF privind calitatea produsului.

Produsele care nu sunt pe stoc se aduc pe comanda din Germania si dureaza aproximativ 10 zile lucratoare.

View: 12 24 ALL

  • Pentu verificarea stocului pentru Casca taekwondo WTF  va rugam, sa contactati consultantul de vânzari pe mail: grupart2000@yahoo.com sau la telefon 0749819734. Transportul se face prin curierat rapid. Plata se face la primirea coletului, in sistem ramburs. Pentru comanda online va rugam sa lasati un nr. de telefon.

  • Pentu verificarea stocului pentru Casca taekwondo WTF cu viziera va rugam, sa contactati consultantul de vânzari pe mail: grupart2000@yahoo.com sau la telefon 0749819734. Transportul se face prin curierat rapid. Plata se face la primirea coletului, in sistem ramburs. Pentru comanda online va rugam sa lasati un nr. de telefon.

  • Pentu verificarea stocului pentru Metatarsiene Taekwondo KWON Evolution pentru antrenament va rugam, sa contactati consultantul de vânzari pe mail: grupart2000@yahoo.com sau la telefon 0749819734. Transportul se face prin curierat rapid in toata tara fara sa se perceapa taxa pentru kilometrii in plus. Plata se face la primirea coletului, in sistem ramburs.

  • Pentu verificarea stocului pentru Protectii antebrat pentru antrenament va rugam, sa contactati consultantul de vânzari pe mail: grupart2000@yahoo.com sau la telefon 0749819734. Transportul se face prin curierat rapid in toata tara fara sa se perceapa taxa pentru kilometrii in plus. Plata se face la primirea coletului, in sistem ramburs.

  • Pentu verificarea stocului pentru Vesta taekwondo apobata WT va rugam, sa contactati consultantul de vânzari pe mail: grupart2000@yahoo.com sau la telefon 0749819734. Transportul se face prin curierat rapid in toata tara fara sa se perceapa taxa pentru kilometrii in plus. Plata se face la primirea coletului, in sistem ramburs.

  • Pentu verificarea stocului pentru Vesta taekwondo juniori va rugam, sa contactati consultantul de vânzari pe mail: grupart2000@yahoo.com sau la telefon 0749819734. Transportul se face prin curierat rapid in toata tara fara sa se perceapa taxa pentru kilometrii in plus. Plata se face la primirea coletului, in sistem ramburs.